Meld je aan voor de boot langs de kade bij de Amsterdam Pride!

Meld je aan voor de boot langs de kade bij de Amsterdam Pride!

Op 5 augustus is het weer zo ver, als afsluitend event van Amsterdam Pride, zal de Canal Parade weer plaatsvinden in de grachten van Amsterdam. Meer dan 80 boten zullen mee varen en meer dan miljoen toeschouwers zullen de belangrijke boodschappen m.b.t. diversiteit en inclusiviteit meekrijgen. Dit jaar is PostNL er ook weer bij. Niet met een varende boot, maar met een boot langs de kade. De economische wind zit ons even niet in de zeilen, maar toch willen we graag met zoveel mogelijk PostNL-ers dit fantastische event vieren. Ben je er ook bij dit jaar om met ons alle varende boten te aanschouwen vanaf dichtbij? 

#YouAreIncluded

Het thema van de Amsterdam Pride is #YouAreIncluded, voor ons betekent dit dat wij een Pride netwerk voor alle PostNL'ers willen zijn. Onze eigen slogan dit jaar is dan ook:

Love has no labels, parcels do!

Meld je aan via onderstaand formulier om mee te gaan op de boot. Bij meer aanmeldingen dan er plaatsen zijn, wordt er geloot onder de mensen die zich hebben aangemeld. 

Ben je medewerker van PostNL en lid van Pride, dan betaal je €30. Je mag één introducé meenemen, voor €40 extra.  Let wel op: het is een boot voor maximaal 60 deelnemers, dus als je alleen komt dan heb je meer kans om er op de boot bij te zijn. Voor de betaling ontvang je als geselecteerde deelnemer een betaalverzoek.

Wat: Amsterdam Canal Parade met een boot langs de kade voor PostNL Pride

Waar: Amsterdam (exacte plek volgt)

Wanneer: Zaterdag 5 augustus vanaf (waarschijnlijk) 12:00 uur.

Wie: alle PostNL Pride leden zijn welkom! Meld je aan via https://forms.gle/5CojfBxr3mTVCt6b6. We hebben plek voor 60 personen.